Téma: Fórum

I szakasz

Csilla | 2014.07.08

Nagyon jó az oldal, kipróbálom az összes receptet!!! :)

Re:I szakasz

Admin | 2014.07.27

Szia Csilla!

Örülök, hogy tetszik. :-) Sok sikert és kitartást a diétához, remélem hasznodra válnak az összegyűjtött receptek.

Gerda

Első szakasz

Andrea | 2014.03.12

Sziasztok!

Zabkorpa helyett szerintetek jó a tönköly korpa?

Re:Első szakasz

Judit | 2015.01.12

Zabkorpa helyett a tönköly korpa csak annál jobb, mint ha zabpelyhet próbálsz ledarálni zabkorpa helyett. A két gabona hántolása között az (is) a különbség, hogy a búzáról lejön a héja, és nem igazán marad benne a magból. Egy pici szénhidrát azért kell. A zabpehelyben viszont a teljes gabonaszem benne van (és még jó, ha barna zabpelyhet vettél, amin rajta van a héja, mert olyan is van, amiről azt előbb már leszedték.)

Re:Re:Első szakasz

Judit | 2015.03.27

A másik különbség a zabkorpa és a búzakorpa között, hogy a zabkorpa felszívja a nedvességet, megdagad, ezzel egyrészt a gyomrodban okoz teltségérzetet, másrészt segít a többi salakanyag kiürítésében, a búzakorpa viszont "csak" végigmegy az emésztő rendszereden.

Szója

Andi | 2014.02.20

Tudja valaki véletlenül hogy szójagranulátumot lehet használni az ételek elkészítéséhez? Vega vagyok, nagyon jó lenne ha lehetne :)

Re:Szója

Judit | 2015.01.12

Én nem vagyok vega, sőt, húsevő vércse vagyok, ezért azt, hogy hogyan lehet elkészíteni a szóját, nem tudom megmondani. De mint fehérjeforrás, tökéletesen megfelel a Dukanban is. Arra figyelj, hogy ételízesítőt, mesterséges hozzávalókat ne használj. Ha a vega nálad tojás- és/vagy tejmentességet is jelent, akkor viszont a Dukan nem a te diétád, mert ez, sajnos, alapvetően az állati eredetű fehérjékre alapoz.

I szakasz

Bea | 2014.02.08

Olvasgattam a neten és rábukkantam erre ah oldalra. Nézegettem a recepteket és ma el is készitek belőle egyet. Más oldalakon leirja a dukán alapjait de semmi jó recept tippet nem adnak. Király ez az oldal.

Re:I szakasz

kata | 2014.02.13

desszertek (turogomboc) mikor lehet

Re:Re:I szakasz

bea | 2014.02.17

Én személy szerint az első szakaszban csak húst és tojást eszem. A II szakaszban már megengedem a deszerteket is magamnak.

<< 4 | 5 | 6 | 7 | 8 >>

Új hozzászólás hozzáadása

Készíts ingyenes honlapot Webnode